VİZYONUMUZ

CAN ETİKET

Türkiye'nin önde gelen etiket üreticisi Çan Etiket 1989 yılından beri , dünyaca ünlü tanınmış firmalara hizmet vermektedir. Sektörün ihtiyaçlarını ve dünya modasını yakından takip eden çizgisi ile yüksek kalitedeki etiketlerini İstanbul 'daki çevreye duyarlı fabrikasında dizayn edip üretmektedir.

Matbaacılık ve ambalaj sektöründe 30 yılı aşkın süredir yurtiçi ve yurtdışı birçok müşteri grubunun baskı ve ambalaj ihtiyaçlarına çözüm üretmekteyiz. Dizayn Numune Üretim ve Sevkiyat sürecini çok kısa sürelerde tamamlayan firmamız sadık servisi ve zamanında terminleri ile üretici firmaların etiket tedariki konusunda güvenilir bir ortağı haline gelmiştir.

Tecrübelerimiz ve bilgi birikimimiz ile en son teknikleri birleştirerek müşterilerimize en yüksek kaliteyi sunmak ANA HEDEFİMİZDİR .

Bizim için hiçbir sipariş çok büyük veya çok küçük değildir. Bizimle iletişime geçin, en kısa sürede siparişinizi size ulaştıralım.

Müşterilerimize en yüksek kalitede etiketleri üretebilmek için imalat aşamasının tüm süreçlerinde titizlikle çalışmanın anahtar olduğuna inanıyoruz.

about1